Terug naar het overzicht

Stemmen voor kunstwerk in de gemeente

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De komende weken telt uw stem voor kunst in Pijnacker-Nootdorp. De afgelopen maanden zijn er 10 kunstwerken en ontwerpen ingediend voor de derde editie van het project Kunst in de Gemeente -Pijnacker-Nootdorp.  

Regionale kunstenaars

Bij dit project maken regionale kunstenaars kans om hun kunstwerk geplaatst te krijgen op de wisselsokkel op de Markt in Nootdorp én een vergoeding van € 3.000. Uit alle inzendingen heeft de vakjury in een eerste ronde een selectie gemaakt van 8 kunstwerken. De genomineerde kunstenaars zijn dit jaar: Renée Du Clou, Hans la Hey, Ben Jansen, Rob Kruizinga, Hans Kuyper en Fredy E. Wubben.

Stemmen tot en met 4 september

Alle inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen tot en met 4 september stemmen op de kunstwerken of ontwerpen van deze kunstenaars en zo meebepalen welk kunstwerk zij het liefst een jaar lang op de wisselsokkel willen zien. Stemmen kan via de website www.kunstindegemeente.nl.

Najaar 2022 plaatsing kunstwerk

Voor 30 september wordt de winnaar van Kunst in de Gemeente – Pijnacker-Nootdorp bekend gemaakt. De plaatsing én onthulling van het winnende beeld zal plaatsvinden in najaar 2022.