Terug naar het overzicht

Oostlanddag 2020 op woensdag 7 oktober van 10.30 – 12.00 uur

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De Oostlanddag 2020 gaat door! Op woensdag 7 oktober, van 10.30 – 12.00 uur, voor alle ondernemers uit regio Oostland. Dit jaar een hele speciale ochtendeditie. Op een manier die helemaal past bij deze tijd.

Netwerken

Geen uitgebreid programma dit keer, maar gelegenheid tot netwerken onder het genot van koffie en thee bij een horecagelegenheid in de regio. Je kunt kiezen uit een groot aantal horecagelegenheden.

Wat is mogelijk?

Gesterkt door het thema van de editie 2020: VOORUIT, vindt de organisatie het heel belangrijk er juist nú te zijn voor de ondernemers uit de regio. Rekening houdend met wat er wél mogelijk is, organiseren wij een speciale editie waarin ondernemers op verschillende locaties kleinschalig kunnen netwerken.

Met wie drink jij een kop koffie?

Samen een kop koffie of thee drinken omdat het er al veel te lang niet van gekomen is. Bijpraten, nieuwe contacten opdoen, ideeën en kennis uitwisselen, én elkaar inspireren. Met wie zou jij graag een kop koffie drinken?

Meld je aan!

Heb jij weer zin om andere ondernemers te ontmoeten? Met een lekkere kop koffie of thee bij te praten en vooruit te kijken. Je bent van harte welkom! Meld je nu aan via http://www.oostlanddag.nl/aanmelden-2020

Wacht niet te lang

In verband met het maximum aantal plekken per horecagelegenheid, is het aan te raden niet te lang te wachten met inschrijven. Vanwege alle regelgeving rondom Covid-19, benadrukken we dat aanmelden verplicht is.

Logo Oostlanddag