Terug naar het overzicht

Goed verzekerd met de gemeentepolis

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Heeft u een laag inkomen en wilt u toch goed verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis, een collectieve zorgverzekering die gemeente Pijnacker-Nootdorp samen met zorgverzekeraar DSW aanbiedt.

Bijdrage gemeente

De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. Het grote voordeel is dat u méér zorgverzekering krijgt voor uw geld, want de gemeente betaalt mee aan de premie. Hierdoor profiteert u van een groter aanbod aan voorzieningen en bovendien is het eigen risico lager. De zorgverzekeraar accepteert de aanvraag, ongeacht uw gezondheid.

Keuzehulp

Op www.gezondverzekerd.nl ziet u welke kosten, per pakket, precies vergoed worden. Hier vindt u ook een keuzehulp, die op basis van uw wensen de beste Gemeentepolis adviseert. U mag deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van de gemeente als uw inkomen niet hoger is dan 110% van de netto bijstandsnorm. Het gaat hier om de bijstandsnorm inclusief vakantietoeslag.

Meer info

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de klantenservice van DSW via het telefoonnummer 010 – 246 64 66 of met de gemeente via het telefoonnummer 14 015.

Let op!

Tot en met 31 december 2021 kunt u zich aanmelden. DSW regelt dan de opzegging van uw huidige zorgverzekering. U mag alleen overstappen naar DSW als u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar.

gemeentepolis