Terug naar het overzicht

GGD start boostervaccinatie

De boostervaccinatie is gestart. Mensen geboren in 1945 of eerder kunnen nu online een afspraak inplannen bij de GGD voor een corona boostervaccinatie. Dit kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

  • Voor een online afspraak is het niet nodig om op de uitnodigingsbrief te wachten.
  • Maakt u liever een telefonische afspraak? Dan moet u eerst de brief afwachten.

Alleen op afspraak

Let op: U kunt een boosterprik alleen op afspraak halen. U kunt hiervoor dus niet terecht bij de inloopvaccinaties in het gemeentehuis.

Tijd tussen eerste vaccinatie(s) en de boostervaccinatie

De boostervaccinatie moet minimaal 6 maanden na de laatste coronavaccinatie(s) gegeven worden. Heeft u corona gekregen na uw vorige vaccinatie(s)? Dan moet er 6 maanden tussen uw besmetting en de boostervaccinatie zitten.

Meer informatie

Wilt u weten wanneer u aan de beurt bent voor de boostervaccinatie? Of wilt u meer informatie over de boostervaccinatie? Kijk dan op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie

Nog geen eerste of tweede prik gehad?

Bent u nog helemaal niet gevaccineerd of moet u uw tweede prik nog halen? Dan bent u elke woensdag van 16.00 tot 20.00 uur welkom in het bestuurscentrum (raadszaal) van de gemeente. De ingang voor het bestuurscentrum is aan de Emmastraat 165 in Pijnacker.

Bent u door uw specialist vanuit het ziekenhuis geadviseerd een derde prik te halen vanwege onderliggende klachten? Deze prik kunt u ook zonder afspraak bij ons in het bestuurscentrum halen. Neem hiervoor wel uw verwijsbrief mee.

De boosterprik kunt u echt alleen op afspraak halen bij een vaste locatie van de GGD.

Kijk voor meer informatie over het vaccineren op onze website onder www.pijnacker-nootdorp.nl/vaccineren

vaccinatie