Spring naar content
Terug naar het overzicht

Gebiedsvisie Hart van Nootdorp: laat uw stem ook horen!

In het hart van Nootdorp, rondom de voormalige brandweerkazerne aan de Koningin Julianastraat, worden diverse locaties herontwikkeld. Voor de zomer heeft de gemeenteraad de Nota van Uitgangspunten voor dit gebied vastgesteld. De volgende stap is de ontwikkeling van de gebiedsvisie. Dit vormt de basis voor de toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen.

Openbare ruimte

In deze visie werken we ambities en uitgangspunten verder uit. Wij kijken daarbij onder meer naar de sfeer en uitstraling, de functionele indeling van het gebied en het gebruik van de openbare ruimte.

Online vragenlijst

We willen graag dat u, als omwonende, sporter, leerling, ouder of anderszins betrokkene, met ons meedenkt. Tussen 18 september en 27 september kunt u een online vragenlijst invullen. Deze vindt u dan onder de rode knop op Hartvannootdorp.nl. Daar leest u ook meer over de gebiedsvisie.

Hulp nodig?

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het invullen van de vragenlijst? Dat kan ook! U bent welkom tijdens onze kleinschalige vragenuren. Hiervoor zijn we te gast bij CulturA & Zo: Dorpsstraat 7 in Nootdorp. Ook kunt u met vragen terecht op ons e-mailadres hartvannootdorp@pijnacker-nootdorp.nl of bel 14 015.

Meld u aan!

  • dinsdag 22 september 16.00 – 18.00 uur
  • woensdag 23 september 19.00 – 21.00 uur

Kijk voor meer informatie over dit project op Hartvannootdorp.nl.