Terug naar het overzicht

Doe mee aan Open Monumentendag op 10 en 11 september

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Sinds 1987 wordt elk jaar in het tweede weekend van september de Open Monumentendag georganiseerd. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste culturele evenement van Nederland met jaarlijks rond de één miljoen bezoekers.

Iets organiseren bij uw monument

Ook dit jaar kunt u weer meedoen met dit evenement op zaterdag 10 en/of zondag 11 september. Bent u net zo trots op uw monument als wij op het uwe en wilt u dat met onze inwoners delen? Meld u dan aan, u bepaalt zelf wat u wilt laten zien en op welke tijden u uw monument openstelt. Altijd leuk om een activiteit bij uw monument te organiseren, zoals een rondleiding of een muzikale noot, maar dat is natuurlijk geen “must”.

Vlag

Opengestelde monumenten zijn tijdens Open Monumentendag te herkennen aan een vlag met daarop het logo van Open Monumentendag. De opengestelde monumenten en bijbehorend programma worden op de website gepubliceerd en de gemeente zorgt voor de nodige promotie. Natuurlijk mag u zelf ook reclame maken.

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw monument tijdens Open Monumentendag 2022 (gedeeltelijk) openstellen voor publiek? Meld u dan voor 20 juli aan via e-mail M.Peters@Pijnacker-Nootdorp.nl of via het aanmeldformulier op www.pijnacker-nootdorp.nl/monumentendag.