Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Diverse verkeersmaatregelen Centrum van Pijnacker ivm Koningsdag

Verkeersbesluit diverse verkeersmaatregelen centrum Pijnacker ivm Koningsdag 2015

besluiten lijst

1. tot het instellen van een geslotenverklaring in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee, voor de Julianalaan gelegen tussen de Willem de Zwijgerlaan en de Stationsstraat te Pijnacker. Deze geslotenverklaring geldt op 27 april 2015 tussen 07:30 tot 14:00 uur.
2. tot het tijdelijk, gedurende het evenement, opheffen van het eenrichtingsverkeer in de Van Brachtstraat en de Emmastraat, gelegen tussen de Sophiastraat en de van Brachtstraat te Pijnacker.
3. tot het tijdelijk, gedurende het evenement, opheffen van het eenrichtingsverkeer in het Emmapark gelegen tussen de Kerkweg en de Julianalaan te Pijnacker.
4. tot het tijdelijk, gedurende het evenement, opheffen van het eenrichtingsverkeer in de Stationsstraat gelegen tussen de Julianalaan en de Emmastraat te Pijnacker.
5. tot het instellen van een geslotenverklaring in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee, op het Raadhuisplein gelegen tussen het Emmapark en de Oostlaan te Pijnacker. Deze geslotenverklaring geldt op 27april 2015 tussen 14:00 uur tot 00:30 uur.
6. tot het plaatsen het bord C1 conform het Reglement verkeersregels en verkeerstekens (RVV 1990) voor de besluiten 1 en 5.

Filter op: