Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bekendmaking Ontwerp Natuurbeleidsplan Natuur op de kaart

In 2012 heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp voor het eerst een natuurbeleidsplan vastgesteld, de Ecologische kaart

In 2012 heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp voor het eerst een natuurbeleidsplan vastgesteld, de Ecologische kaart. Nu, vijf jaar later hebben dit plan geactualiseerd en “Natuur op de kaart” gedoopt. In dit plan geven we aan welke inspanningen wij als gemeente willen verrichten om een rijke natuur binnen onze gemeentegrenzen te realiseren. Aangetoond is dat dit niet alleen goed is voor de biodiversiteit, maar het heeft ook zeer positieve effecten voor de gezondheid van mensen; ze voelen zich gelukkiger en zijn gezonder.

Het plan ligt van 5 oktober 2017 tot en met 15 november ter inzage in het gemeentekantoor in Pijnacker, Oranjeplein 1, 2641EZ. Het kan ook via internet bekeken worden: www.pijnacker-nootdorp.nl > snel naar> ter inzage. We willen het plan toelichten tijdens een informatieavond op maandag 30 oktober 2017, 20 uur in de raadszaal van het bestuurcentrum, Emmastraat 165 te Pijnacker.

Reageren op het plan kan door een zienswijze in te dienen. Dit kan zowel schriftelijk (gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640AA), digitaal via een apart reactieformulier als op een reactieformulier tijdens de informatieavond.

Na de inzageperiode informeren we de gemeenteraad over de naar voren gebrachte zienswijzen en vragen we de raad het plan, met inachtneming van de zienswijzen, vast te stellen.

Filter op: