Terug naar het overzicht

Aanslag gemeentelijke belastingen 2021

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Als u eigenaar en/of gebruiker bent van een woning of een bedrijfspand, dan ontvangt u deze week de aanslag gemeentelijke belastingen 2021. Daarop kunnen vermeld staan: de WOZ-beschikking, de onroerendezaakbelastingen, de afvalstoffenheffing, de rioolheffing en de hondenbelasting.

Overheid.nl

Als u heeft gekozen om de post van de gemeente digitaal te ontvangen in uw berichtenbox op www.mijn.overheid.nl, dan ontvangt u de aanslag niet per post maar alleen digitaal. Het is belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft in MijnOverheid. U ontvangt dan een e-mail, zodra er een nieuw bericht voor u klaarstaat. Post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet? Dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding.

Meer informatie

Onder www.pijnacker-nootdorp.nl/belastingen vindt u alle informatie over de gemeentelijke belastingen. U kunt daar doorklikken naar de Digitale Belastingbalie. Daarin kunt u 24 uur per dag snel en eenvoudig uw belastingzaken regelen. Als u de gemeente belt, houd dan rekening met langere wachttijden

inloggen digid