Terug naar het overzicht

Aankomend weekend is De Verbeelding

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Na een jaar afwezigheid is het culturele weekend van Pijnacker-Nootdorp, De Verbeelding, weer helemaal terug op het toneel.  

Kunst- en cultuurroute

In het weekend van 25 en 26 september is er weer een ouderwetse een kunst- en cultuurroute door heel Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede, het Verbeeldingsplein op het Pijnackerse Raadhuisplein, kindervoorstellingen in Pijnacker en in Nootdorp en een sfeervol concert op zaterdagavond in de Pijnackerse Dorpskerk.  Alles is gratis toegankelijk.

Coronaproof

Op diverse bijzondere locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede is twee dagen lang kunst te bewonderen en te kopen. Op verschillende ruime locaties vinden ook – coronaproof – optredens plaats op het gebied van zang, dans, muziek, theater, dicht- en vertelkunst.

Raadhuisplein

Op zaterdag is het Raadhuisplein in Pijnacker omgetoverd tot Verbeeldingsplein, met een creamarkt en optredens.  Daarnaast is er op zaterdag voor kinderen vanaf 6 jaar de theatervoorstelling ‘De Krekel en De Mier, om 10.00 uur in het CJMV-gebouw in Pijnacker en om 13.30 in CulturA & Zo in Nootdorp. Om 11.00 is er voor de allerkleinsten tot vier jaar in de bibliotheek aan de Julianalaan in Pijnacker Muziekspel door Irene Haket.

Dorpskerk

Op zaterdagavond treden in de Dorpskerk in Pijnacker het koor Cantores Amatores, het Pijnackers Kamer Orkest en de Koreaanse sopraan Jeong Joo Lee, begeleid door organiste Min-Kyung Kim.

Meer informatie

Alle informatie is te vinden op www.deverbeelding.nu.

Jacqueline van Kester bij haar kunstwerk ‘Niet zo maar een boom’ in 2019.

Jacqueline van Kester bij haar kunstwerk ‘Niet zo maar een boom’ in 2019.